Bond graphics 1963

opnieuw gezien: From Russia with love (1963)

From Russia with loveDe eerste films van James Bond zijn voor mij puur nostalgie. Dr.No kwam uit in 1962 en From Russia with love in 1963. Mijn geboortejaar. Als ik Sean Connery in Istanbul en Venetië zie, dan kijk ik naar de wereld zoals deze er uitzag toen ik geboren werd. In Technicolor. Maar mijn beeld van 1963 is meestal in zwart-wit en dat vind ik eigenlijk nog mooier. Ook hou ik erg van de vormgeving uit die tijd. In de reclamewereld werd nog redelijk veel met de hand gedaan. Maar de fotografie was sterk in opmars en begon de geschilderde afbeelding terug te dringen. Eeuwig zonde.

From Russia with love
From Russia with love detail
From Russia with love
From Russia with love detail

From Russia with love [ nl.wikipedia.org ]