Woest & Vredig 2.0

Deze blog is verhuisd naar WordPress 3.8
en heeft een nieuwe vormgeving gekregen

Woest & Vredig 2.0 is HTML5 en CSS proofed en responsive. Dat betekent dat hij voldoet aan de nieuwste webstandaard. Deze moet naar verwachting tot 2022 voor stabiliteit op het world wide web zorgen. Met responsive wordt bedoeld dat het ontwerp geoptimaliseerd is voor het mobiele internet. Op smartphones en tablets zal deze soepel schalen.

De vormgeving is gebaseerd op het WordPress Theme Twenty Thirteen. Sommige elementen van Woest & Vredig 1.0 zijn omwille van de continuïteit bewaard gebleven. Er is gekozen voor een ruimere opzet: de tekst staat in een grotere letter met een wijdere regelafstand. Er is meer witruimte waardoor er een betere balans gekomen is tussen tekst en beeld.

Op desk- en laptops staat rechts  een kolom met daarin een zoekoptie, een tag cloud, een overzicht van onderwerpen, een gallery en de mogelijkheid om in het archief (ruim 3500 berichten verdeeld over 22 onderwerpen) te grasduinen. Op mobiele apparaten verschijnt deze kolom onder de berichten. Helemaal onder is een overzicht van 14 verschillende series die in de afgelopen tien jaar verschenen zijn.

Hopelijk blijven de kinderziekten uit ;-)