cartoonrel [ 5 ]

De moslimwoede bereikte dit weekend een nieuw hoogtepunt. Telkens als ik weer beelden zie van een woedende menigte moslimmannen vraag ik mij af wat deze mensen toch bezielt. Vandaag schreef columnist Rob Schouten in Trouw het volgende:

Ik denk dat de islamitische volkswoede vooral een kwestie is van lekkere verongelijktheid, het Calimero-syndroom. Ik herken het uit mijn jeugd, eerst plaagde ik mijn zusje en kreeg ik van mijn ouders op m’n kop; tot zusje op een gegeven moment iets ergs zei en ik zielig naar m’n moeder kon kruipen. Al die tijd kijkt het Westen kwaad naar je omdat zelfmoordenaars en onthoofders bij je vandaan komen maar eindelijk kun je nu eens de gekwetste onschuld uithangen.

Geert WildersVandaag worden door de radicaal islamitische organisatie Hizb Ut Tahir pamfletten uitgedeeld in Nederlandse steden die Geert Wilders oproepen om de sportprenten van zijn site te halen.
 
De spotprenten zijn overigens ook alle twaalf te zien op de websites van De Volkskrant en fok.nl. Afgelopen zaterdag kwamen op de redactie van De Volkskrant bedreigingen binnen.
 

De radicaal islamitische organisatie Hizb UtTahrir heeft in Geuzenveld-Slotermeer een pamflet verspreid met een waarschuwing aan Geert Wilders. Volgens Hizb UtTahrir zou de politicus veel moslims hebben beledigd door het plaatsen van de spotprenten op zijn website. In de brief eist de groepering dat de politicus deze verwijderd. De brieven zijn zaterdagavond in meerdere brievenbussen gedaan. De politie heeft inmiddels ook een exemplaar.
 
Bron: nieuwnieuws.nl

geertwilders.nl | over Hizb Ut Tahir [ expliciet.nl ]